L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.213

diumenge, 6 d’octubre del 2024

Concentració "pro Palestina" en la Plaça Major aquest migdia

  

 Un grup de persones (cerca d'un centenar) ha participat avui en la concentració organitzada pel  Col·lectiu Anarquista de la Valldigna  dins del marc de les mobilitzacions a tot l'Estat Espanyol per Palestina i per protestar contra el genocidi d'Israel.

 

 

 

 

El parlament de la concentració han recordat que ara fa un any que tingué lloc l'atac d'Hamàs i el començament dels bombardeigs indiscriminats contra el poble palestí  i ocupació de la Franja de Gaza per Israel, amb un trist balanç de 41.500 morts, com també recordar els 76 anys de colonització israeliana i el segle que du la resistència palestina al sionisme, motius mes que suficient com s'ha subratllat per aquestes protestes a  més de remarcar la necessitat d'aturar el comerç d'armes amb aquesta nació, i denunciar la passivitats de nacions i organismes internacionals. També s'ha recitat una poesia referent al motiu de la concentració.

.

 

 

 

No ha estat només Tavernes, sinó que son centenars i centenars de localitats i poblacions a tot arreu de l'estat espanyol les que es manifesten i concentren per demanar:

-Parar el genocidi a tota Palestina.
-Fi del comerç d'armes i de totes les relacions amb Israel.
-Sancions internacionals.