L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

diumenge, 8 de setembre del 2024

Tot un complet èxit de l'espectacle musical "Essencial Music of ABBA" d'anit en la platja

 

L'espectacle musical "Essencial Music of ABBA" programat per l'Ajuntament  ahir per la nit en el carrer Garbí, el va omplir de gom a gom. Música en directe per homenatjar al grup suec de música pop molt popular en la dècada dels anys 70-80 gràcies a cançons tan conegudes com  "Fernando", "Waterloo", "Mamma Mia!", "Dancing Queen", "Chiquitita" . Aquestes cançons foren fins i tot han estat la base de dues pel·lícules musicals, "Mamma mia" i "Mamma mia, una i altra vegada".
 
 
 
 
 
 
 
 
Els cantats, en rigorosa música en directe, una espectacular posada en directa i so en altíssima qualitat per posar veu als temes d'ABBA (un nom acrònim format per les inicials dels cantants suecs Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid), davant un públic cada vegada més emocionant pels records que els duia els temes interpretats. Més d'hora i mitja de concert i aplaudiment a cadascuna de les cançons i sobre tot al final de l'espectacle, quan els cantants demanaren als públic que s'acostaren a l'escenari per la foto final.