L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dimarts, 17 de setembre del 2024

Diputació no concedeix una subvenció a Tavernes per redactar projectes europeus

 


Tavernes és un dels 37 municipis que havien sol·licitat una subvenció per a la redacció de projectes finançats amb fons europeus i que, finalment, ha vist la sol·licitud denegada. En les mateixes circumstàncies està a la Valldigna la localitat de Barx, mentre no consta en la relació de municipis sol·licitants ni Benifairó ni Simat.

La Diputació de València ha concedit 675.780,06 euros a un total de 74 municipis de la província de València de fins a 20.000 habitants per a redactar projectes europeus. Els municipis de menys de 5.000 habitants podien rebre d'ajuda fins a 10.000 euros i entre 5.001 i 20.000 habitants una quantitat màxima de 7.700 euros. Les quantitats assignades sempre amb IVA inclós.