L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dilluns, 2 de setembre del 2024

Creen un punt d'abeuratge en la Fonteta de la Mina per animals

 





La Fonteta de la Mina ha seguit el mateix camí que molts brolladors naturals de la Valldigna amb la sequera: ha deixat de rajar aigua, i per tant els animals, entre ells les cabres de les Creus, han perdut un dels punts d'abeuratge.

La Fonteta de la Mina presenta el aspecte sec que podeu observar en les fotografies, d'ací que tal com han fet en les Fontetes de Cantus, s'han construït punts on els animals poden anar a beure. Les parts inferiors de garrafes de plàstics, i fins i tot, un petit bassal creat amb un tros de plàstic, una vegada plens d'aigua serveix com a punt d'abeuratge.

 

 

Les iniciatives són totalment privades, per gent a qui agrada la muntanya, i són conscients de les necessitats que estan passant les animals amb mesos sense pluges que pugen recarregar els aqüífers i fer fer de nou brollar aquestes fonts  de muntanya.