L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dijous, 5 de setembre del 2024

La Regidoria d'Esports dedica 80.000 euros a millora i manteniment d'instal·lacions

 

La Regidoria d'Esports, que dirigeix el regidor Josep Llàcer de Compromís, du a cap diverses obres de millora, neteja  i manteniment en els instal·lacions esportives per un valor total de 80.000 euros. 

Per a dur cap aquestes obres s'han firmat diversos contractes, segons ens indicava el regidor Llàcer, "hem signat un contracte  per a millorar i canviar tanques en la pista multiusos, pistes blaves i altres en el poliesportiu, i altres dos contractes i un altre per a millora i canvi en els waters de davall de la tribuna del camp de futbol, que ha realitzat Cristalleria Parra. Aquests dos contractes en total representen una inversió de 40.000 euros. Cal dir també que amb un tercer contracte, firmat amb Riegos Pou i també de 40.000 euros, estem canviant tot el sistema de reg del Vergeret. En total són 80.000 euros que dediquem ara de la partida del pressupost per a manteniment d'esports".

 

Algunes d'aquestes millores hem anat publicant-les les darrers setmanes, cas dels treball del reg en el camp del rugbi del Vergeret, on s'ha eliminat l'antic sistema i se'n instal·la un de nou amb l'objectiu concret de permetre major eficiència en el consum d'aigua, eliminar els problemes que representava dins del terreny de joc. "El sistema actual donava problemes per les arrels dels arbres que trencaven les canonades i també el temps havia afectat els aspersors del terreny de joc, que s'havien enfonsat i suposen un risc de lesions dels jugadors i jugadores" indicava el regidor de Compromís.

Aquesta millora permet acomplir la normativa i el Camp del Vergeret podrà acollir partits de la Divisió d'Honor B, a la qual aspira l'equip Inter Rugby Club, que integra jugadors de Tavernes, Cullera i Alzira, però també altres partits de campionats d'Espanya de seleccions de categories inferiors. 

La millora de tanques del Pavelló Multiusos, usat majorment pel Club de Patinatge, junt a treballs que duran a cap l'eliminació d'una zona de terra, així com actuacions en les denominades "pistes blaves" on es substitueix tanques i baranes per garantir la seguretat dels assistents, així com la neteja dels seients del camp de futbol, canviar les xarxes de porteries i pintar tanques completen el conjunt d'obres que es duen a cap.