diumenge, 8 de setembre del 2024

Tot un complet èxit de l'espectacle musical "Essencial Music of ABBA" d'anit en la platja

 

L'espectacle musical "Essencial Music of ABBA" programat per l'Ajuntament  ahir per la nit en el carrer Garbí, el va omplir de gom a gom. Música en directe per homenatjar al grup suec de música pop molt popular en la dècada dels anys 70-80 gràcies a cançons tan conegudes com  "Fernando", "Waterloo", "Mamma Mia!", "Dancing Queen", "Chiquitita" . Aquestes cançons foren fins i tot han estat la base de dues pel·lícules musicals, "Mamma mia" i "Mamma mia, una i altra vegada".
 
 
 
 
 
 
 
 
Els cantats, en rigorosa música en directe, una espectacular posada en directa i so en altíssima qualitat per posar veu als temes d'ABBA (un nom acrònim format per les inicials dels cantants suecs Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid), davant un públic cada vegada més emocionant pels records que els duia els temes interpretats. Més d'hora i mitja de concert i aplaudiment a cadascuna de les cançons i sobre tot al final de l'espectacle, quan els cantants demanaren als públic que s'acostaren a l'escenari per la foto final.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.