L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.104
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 37.433

dimecres, 25 de setembre del 2024

El Restaurant Macario guanyador del 1r Concurs de "Rabo" de Bou de la ciutat d'Algemesí

 

El Restaurant Macario de Tavernes s'ha alçat com a guanyador de la 1a edició del Concurs de 'Rabo' de bou d'Algemesí, un certamen que ha tingut lloc coincidint amb les festes d'Algemesí i que ha estat organitzat per "Comer en Valencia" i "Restaurant Valhalla" amb el suport de l'Ajuntament d'Algemesí.
 
 
 
 
El Restaurant Macario ha guanyat una edició que ha resultat una gran experiència i on els assistents han pogut assistir i veure de primera mà com cuiners de renom reconegut han cuinat aquest plat que és bastant comú en molts esmorzars valencians sobre tot a l'hivern.
 
 

En el concurs, celebrat dins de la Setmana Taurina de la ciutat de la Ribera, i que ha guanyat el restaurant valler participaven un total de 15 restaurants. Com a guanyador, el valler ha rebut 1.500 euros i diploma acreditatiu (cortesia de la Regidoria de Turisme d'Algemesí, 300 euros en assortit d'ibèrics d'UMAMI, estoig de Carmencita i vi selecte per valor de 200 euros de Bodegues Murviedre, premi que li va donar l'alcalde José Javier Sanchís i el regidor de Turisme Natxo Silvestre.

El plat cuinat havia de dur com a ingredients: "rabo" de bou, farina, ceba, pastenagues, clau, dents d'all, llorer, tomaca natural, pebre roig, sal, oli d'oliva, pebre negre, vi blanc i vi negre.