L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dimarts, 17 de setembre del 2024

L'Ajuntament ha contractat per valor de 42.350 euros espectacles per a festes a "Montecarlo Representaciones SL"

 

El contracte per a la realització dels espectacles "Ladies el show2" amb Sandra Polop, l'Orquesta Montecarlo, l'Orquesta Invictus, y el musical infantil Fantasyland firmat amb l'empresa "Montecarlos Representaciones SL" importa una quantitat de 42.350 euros, impostos inclosos, segons publica la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP).
 
 Les actuacions contractades corresponen totes a la programació oficial de les Festes Majors d'enguany, amb les actuacions previstes en:

- "Ladies el show2" amb Sandra Polop va tindre lloc el passat dissabte a la Plaça Major

- "Orquesta Montecarlo" el divendres que ve en la "Nit de Paelles" en el recinte del Vergeret.

- El musical infantil "Fantasyland" el pròxim dissabte a les 18'30 hores al passeig del País Valencià

- "Orquesta Invictus" la nit del pròxim dissabte en el Balls de Disfresses a la Plaça Major