L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dijous, 12 de setembre del 2024

Avui, a les 20 hores, tindrà lloc el pregó de Festes del Poble

 

El Grup de Teatre de la Gent Gran tindrà avui el protagonisme en el "Pregó", acte anunciat per a les 20 hores en la Plaça Major. El grup "reinterpretarà" el discurs de l'alcalde del passatge de l'obra "Bienvenido Mrs. Marshall", escenificat fa uns mesos en la Casa de la Cultura, sota la forma de pregó.

La idea principal de l'acte és que el grup de teatre, amb el vestit típic sevillà, inicie una desfilada des de la font d'entrada a la plaça fins davall de la balconada de l'edifici consistorial, on hi haurà l'alcalde i l'agutzil de l'obra per al pregó. El discurs cal suposar que serà semblant al que és habitual en qualsevol pregó de festes: fer algunes lloances sobre la ciutat i les festes i convidar els veïns i veïnes a participar-hi, a viure-les amb harmonia i germanor. Les paraules de l'alcalde de ficció seran recolzades per assentiments "Molt bé", "Bravo", "Ben dit" o semblants del grup de teatre sota la balconada.

 

 

Com a final, hi haurà una desfilada musical de tot el grup, amb tornada a la font de la plaça, mentre es cantarà la cançó "Americanos" popularitzada per la pel·lícula de Berlanga "Bienvenido Mrs. Marshall", tot i que amb alguns canvis perquè es va adaptar a l'obra teatral del grup valler.