dilluns, 2 de setembre del 2024

Creen un punt d'abeuratge en la Fonteta de la Mina per animals

 





La Fonteta de la Mina ha seguit el mateix camí que molts brolladors naturals de la Valldigna amb la sequera: ha deixat de rajar aigua, i per tant els animals, entre ells les cabres de les Creus, han perdut un dels punts d'abeuratge.

La Fonteta de la Mina presenta el aspecte sec que podeu observar en les fotografies, d'ací que tal com han fet en les Fontetes de Cantus, s'han construït punts on els animals poden anar a beure. Les parts inferiors de garrafes de plàstics, i fins i tot, un petit bassal creat amb un tros de plàstic, una vegada plens d'aigua serveix com a punt d'abeuratge.

 

 

Les iniciatives són totalment privades, per gent a qui agrada la muntanya, i són conscients de les necessitats que estan passant les animals amb mesos sense pluges que pugen recarregar els aqüífers i fer fer de nou brollar aquestes fonts  de muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.