L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 23 de setembre del 2023

Tavernes va celebrar anit la Pujà del Crist: reportatge fotogràfic

Entrada del Crist a l'ermita del Calvari

Tavernes va celebrar ahir la "Puja" del Santíssim Crist de la Sang a l'ermita del Calvari, una setmana més tard del que estava programat per la pluja del passat diumenge i que va obligar a traslladar-la a ahir dissabte  acababa la missa de les 19'30 hores en la parroquial de Sant Pere.
 

 


El canvi de data s'ha notat bastant i, tot i el bon oratge que ha lluït en tot el dia, hem contemplat una processó amb menys participació del que sempre és habitual en aquest acte dedicat al patró de Tavernes.

 

 

 

 Com a  exemple, indicar que dins del  primer tram del carrer Sant Roc cabia tota la processó i quan la creu que obria la comitiva estava ja a punt d'enfilar la Pujada al Calvari, el Crist i les autoritats eren a l'altre cantó, a l'encreuament del carrer Barranc. És en aquest tram on estan fetes majorment les fotografies que publiquem.


 



 

Després de seguir la processó el carreró de la Pujada al Calvari,  el Santíssim Crist ha entrat dins del Calvari i després ha efectuat l'entrada a l'ermita, on ocuparà el seu setial fins l'any que ve,  acompanyat del tradicional revol de campanes.