L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 17 de setembre del 2023

L'home, massa vegades, és un depredador irresponsable: Capturen una rajada, li tallen les ales i la deixen anar a morir a la mar



No estem pas en contra de la pesca esportiva, aquella que es pràctica amb total respecte les normes, els permisos i les llicències a les quals obliga la llei. No podem estar pas a favor de pràctiques que freguen o són il·legals com la que avui ens han informat amb tot luxe de detalls i que hauria tingut lloc a la platja de Tavernes aquest mateix matí.

Uns pescadors de canya haurien capturat aquest mati una rajada, i després de traure-la a vora mar li han tallat les aletes i l'han deixat anar a la mar. UN animal malferit i mig mort, fins la mort. No ha estat una acció pensem digna d'un bon pescador.


La rajada està clar que no ha estat víctima d'un depredador natural de l'animal, no presenta cap senyal d'un atac de depredador natural,  sinó víctima d'un altre depredador irresponsable i despiadat, l'home, que ha tingut una actuació amb ella inhumana i sense cap respecte a l'animal: li han tallat les ales en viu, amb un tall net com es pot vore en les fotografies.

No hi ha cap animal que ataque a una rajada i s'ocupe de menjar-tallar només les aletes, això ho fa l'home i talles les ales amb una acció completament selectiva perquès és la part mengívola de l'animal. 

 

 

No presentava cap senyal d'haver estat menjada-mossegada per cap depredador o animal marí: simplement un tall net: l'han pescada, com demostra l'han que ens diuen encara duia  enganxat, li han tallat les aletes i l'han llançat a la mar. Una pràctica, que segons ens diuen, potser fins i tot il·legal. Els animals, i en honor a la biodiversitat del planeta, també mereixen un respecte: són éssers vius.

Al final, l'equip de neteja ha arreplegat les restes de la rajada.

Agraïm la informació i les fotografies