L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 2 de setembre del 2023

Noe Alberola ha estat elegida nova secretaria local de Compromís Tavernes



 Noe Alberola, regidora responsable que ha estat les passades legislatures de l'àrea de Serveis Socials de Tavernes, va ser ahir elegida com a nova secretaria local del col·lectiu de Compromís de Tavernes.

 

 

Noe Alberola pren el relleu de Raquel Pons, secretaria local les darreres legislatures, que va renunciar al seu càrrec fa unes setmanes, després de les eleccions generals, amb la qual cosa la Secretaria Comarcal de Compromís, Jacinta Rubio, va convocar l'assemblea per procedir-ne a la nova elecció.

 

Raquel Pons va agrair en el seu acomiadament l'ajuda i el recolzament que ha tingut del col·lectiu valler en els vuit anys que ha estat al front de l'executiva local, al temps que anunciava que fins a l'hora del tancament de presentació de candidatures només se n'havia presentat una, la de Noe Alberola. L'assemblea ha ratificat per unanimitat la candidatura i l'elegia com a nova secretaria local.

 

Noè Alberola ha tingut paraules d'agraïment a Raquel Pons, de la qual ha lloat la tasca efectuada, i informava la seua voluntat de convocar una assemblea per tal de procedir a una ampliació-elecció de la nova executiva local, en la qual indicava va a comptar amb tots i totes les sensibilitats i visions que hi ha en el partit i la militància, tot amb l'objectiu de consolidar i créixer Compromís.

Per tant, en les pròximes setmanes es procedira a una nova convocatòria en la qual s'informarà de les persones que constituiran la nova executiva local de Compromís, i les responsabilitats de cadascuna.