L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 7 de setembre del 2023

I que hi haja gent que només s'entreté fent el mal...



 Els actes vandàlics no solament es duen a cap als nuclis urbans contra banquets, fonts o altres elements del paisatge i mobiliari urbà. A l'horta, per tot arreu del terme, proliferen les accions de gent desaprensiva que s'hi dedica a fer malbé senyals de circulació, algunes d'elles importants com les que marquen l'altura o longitud màxima de vehicles que circulen pels camins, o aquelles que informen els camins del terme, de vegades una indicació útil per a les colles de collidors o camions que venen d'altres localitats.

 

 

Són molts els exemples que podríem publicar d'un ús (i abús) malaltís de l'esprai en elements que no molesten ni fan mal a ningú, tot al contrari tenen una clara missió informativa i de facilitar la seguretat de tots. Us oferim unes fotografies d'aquestes  actuacions:  tapar/esborrar senyals de circulació, trencar fonts, banquets i mobiliaris no té cap sentit ni cap benefici per a ningú. Lamentable.