L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 16 de setembre del 2023

La Fundació Integra Valldigna va celebrar ahir el tradicional partit de Colpbol de Festes del Poble



La Fundació Integra Valldigna, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, va organitzar ahir divendres, dia 15 (Festa local), com ve essent tradicional un partit exhibició de ColpBol en el pavelló Carles Pellicer.
 
 
 
 
 Molts assistents, entre ells molts familiars han assistit a presenciar el partit que ha estat emocionant i que només es va resoldre al final, al finalitzar del qual les autoritats locals han fet entrega d'una medalla commemorativa als jugadors participants
 
 

La Fundació Integra Valldigna, dins dels seus objectius i com hem informat en altres partits d'exhibició i de competició, potencia el Colpbol, una modalitat esportiva de caràcter innovador i integrador, que presenta un gran valor educatiu i formatiu. 
 
 
 
Aquest joc de marcat caràcter col·lectiu fomenta la màxima participació de tots els jugadors, amb independència del seu nivell fisicomotor i les seues condicions físiques, sense importar les diferències individuals. Allò que importa és la col·laboració col·lectiva i comunicativa, de manera que el gol siga un resultat del joc d’equip, tot i que el resultat és el que menys importa sinó la participació i el gaudi de participar-hi.