L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 30 de setembre del 2023

La Creu Roja finalitza avui la campanya de Salvament i Socorrisme sense incidents greus en la zona d'actuació

 

El regidor de Serveis Públics, Jose Enrique Cuñat, ha valorat positivament el resultat de la campanya de Salvament i Socorrisme que enguany ha dut a cap la Creu Roja en les platges de Tavernes. El regidor de Compromís s'ha reunit amb els responsables de l'entitat per analitzar la temporada d'estiu que acaba avui dissabte, dia 30 de setembre.

 

 

 

La conclusió més important, i així ho ha remarcat el regidor Cuñat ha estat "que la campanya de Salvament i Socorrisme 2023 s'ha saldat sense cap incident greu a la zona d'actuació de les platges. Ha estat un gran treball el que han efectuat més de 40 socorristes en la temporada alta de l'estiu, unes vegades a peu de platja i altres en les 5 torres de vigilància habilitades, a més de en les 3 platges accessibles".

 

 

 

El regidor ha assenyalat que per a l'any pròxim confia en comptar amb més mitjans "per tal de millorar i garantir la seguretat dels banyistes". El servei de Salvament i Socorrisme que avui finalitza en les dues platges valleres ha suposat una inversió de 340.718,27 euros, dedicats entre altres a les despeses del personal: socorristes, tècnic/a Emergències Sanitàries (TES), socorristes bany adaptat, patró d’embarcació i auxiliar de  bany adaptat, a més de la infraestructura d'embarcacions, ambulància, posta sanitària, comunicacions, etc. que cal per oferir el millor servei.

 

 
La Creu Roja va iniciar a prestar el servei amb caràcter d'urgència a principis de l'estiu. L'Ajuntament de Tavernes, a través de l'aleshores regidora de Serveis Públics Noe Alberola, de Compromís,  va arribar a un acord amb l'entitat perquè es fera càrrec del servei després que l'empresa concessionària va fer fallida i, va renunciar a escasses setmanes de l'inici de l'estiu.