L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de març del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: En el riu Vaca, on estan les solucions del PP?




Llegim en Las Provincias: “Nuevo varapalo para los vecinos de este municipio... La decisión adoptada ahora por la CHJ (sobre el mur del riu) supone un retraso más a la solución de estos problemes”. 

Més clar aigua i que ho reconega i diga Las Provincias: nova garrotada a Tavernes la que ens dóna el govern de Rajoy a través de la CHJ (Confederación Hidrográfica del Júcar), que depèn directament del govern de Madrid. 

Sense explicar l’origen del problema 

El diari publica una crònica molt semblant a la nostra d’ahir, però no explica als seus lectors l’origen del problema: No diu que la urbanització la del Vergeret va ser autoritzada pel PP de Tavernes i executada sense comptar amb els informes i permisos de la Confederació.

Tampoc explica que el Tribunal Superior de Justicia en desembre del 2011 i després la sala del contencios del Tribunal Suprem varen confirmar la nul·litat de la llicència atorgada pel PP al projecte urbanístic del Vergeret i ordena “la retirada de todas aquellas viviendas construidas sin autorización de la Confederación Hidrográfica del Júcar”.

No diu que és un problema que ha heretat el govern de Compromís, que  ve de lluny, dels anteriors governs del PP de Tavernes. Tampoc diu res que  ells no han mogut un dit per buscar “solucions” al problema que van crear.

On estan les solucions del PP? 

Del 2011 que es va conèixer la sentència fins el 2017, no han fet absolutament res per posar remei a la seua empastrada. Les “solucions” de les campanyes electorals ningú no les ha vistes.

L’alcalde s’ha reunit  amb Confederació, ha anat a Madrid, ha fet mil i una gestió... mai al seu costat hem vist cap dirigent del PP de Tavernes, mai en cap plenari hem escoltat dir que ells han fet una gestió, mai cap oferiment per fer d’interlocutor i obrir portes dels alts càrrecs del seu partit a  València o Madrid.

Sense preocupar-se del problema del Vergeret i del riu Vaca,  fan bo allò que sol repetir la seu  portaveu en els plenaris: això és d’abans. Però el problema el van crear ells.

El PP de Tavernes comptava la passada legislatura amb un assessor i línia directa amb alts càrrecs del partit, però la preocupació va ser els camps de gespa artificial per als altres pobles de la Valldigna abans que buscar “les solucions” al problema del riu Vaca.

En aquesta legislatura, Rajoy continua governant a Madrid i la Confederació depèn del seu govern i té la clau per a la solució definitiva dels problemes del Vaca. Però ells no han fet cap gestió, no ha donat cap “solució” tot i ser un problema que ells han creat.

¿On estan les seues “solucions” per acabar amb la inundabilitat i il·legalitat del Vergeret? On estan les seues “solucions” als problema del Vaca? 

Més informació i més completa, i alguna molt sucosa sobre els recursos del PP en contra del projecte del Vaca:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pensar que LP dirà alguna cosa en contra del PP de Tavernes encara que siguen veritat de domini public és una utopia.