L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de març del 2017

PLENARI MARÇ 2007: El PP vol que Tavernes pague els camins del Vaca i no la Confederació (Moció I)



El PP va presentar un moció al plenari sobre els camins del Tancat i Sequia la Bova amb la proposta que la reparació la pague Tavernes o bé que l’Ajuntament ho gestione davant Diputació i aquesta els pague. 

El bo de la moció és que el PP no feia cap referencia, cap,  a l’obligatorietat d’actuació que té la Confederació del Xúquer, organisme que depén del govern central del seu partit. La moció deixa lliure de responsabilitats la Confederació, que té la responsabilitat, mentre volien que Tavernes quedara "castigat" a pagar els camins del riu Vaca.

Tavernes no pagarà els camins com volia el PP perquè la moció va ser rebutjada amb els vots de Compromís, PSOE i EU. Com hem explicat en altres ocasions, el projecte dels camins que tenen els tècnics municipals té un cost de 6 milions. I volien que el pagara Tavernes!

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, els va haver d'aclarir que són obres dins del domini públic del Vaca i per tant la reparació dels marges i el caixer són competències i responsabilitat de la Confederació del Vaca, i no és  l’Ajuntament ni la Diputació qui ha d'actuar.

El PP volia que Tavernes pagara els 6 milions del projecte d'arreglar riu i camins

L’alcalde els va recriminar que en la moció miraren cap a un costat diferent i que no exigiren res a la Confederació, mentre demanaven que fora l'Ajuntament o la Diputació que no són competents ni tenen cap responsabilitat en el tema.

L’alcalde els va recordar també que els dos informes que té l'Ajuntament  coincideixen a dir que els problemes vénen de la mala conservació d'anys per la falta d'actuació de la Confederació, l’organisme competent.  

Eixos informes són coneguts per tots els grups municipals i també diuen que no es poden asfaltar els camins fins que la base siga segura, i això no passarà mentre els marges dels rius i el caixer no siguen reforçats per Confederació.

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, va remarcar que l’Ajuntament no està disposat a pagar unes reparacions que no li corresponen amb els diners dels veïns.

En el vídeo podeu seguir l'intercanvi d'arguments entre l’alcalde i el PP. Aquesta és la moció I sobre el tema. Seguirà  la moció II presentada per la resta de grups.


1 comentari:

Anònim ha dit...

He vist el video i el PP no te arguments, sols diu tonteries.