L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 28 de març del 2017

Compromís-Bloc qualifica al PP de mentider i d'actuar amb poca altura política en el tema del SEAFI



Compromís-Bloc ha respost la nota de premsa del PP sobre el SEAFI i afirma que el servei en cap moment s’ha deixat de prestar. No és cert que el SEAFI no estiga prestant-se. Està garantit pels professionals de  l’equip base de serveis socials des que l'empresa privada que el prestava va acabar el contracte. Des d’aleshores s’ha treballat per municipalitzar el servei i es prestarà a través de la Mancomunitat de la Safor”. 

El partit del govern municipal qualifica la nota de premsa del PP de despropòsits i mitges veritats, que al final són una mentida sencera” i recorda que en els plenaris s’han explicat les gestions per a municipalitzar el servei però “pareix ser que no es vol o no els interessa entendre les explicacions”. 

Compromís-Bloc ha confirmat que no es perd cap subvenció gràcies a les gestions realitzades amb Rosa Molero,  cap de la Direcció General d’Infància. La subvenció de Tavernes es cobrarà a través de la Mancomunitat de la Safor en ser l'entitat que usarà l'Ajuntament per oferir el nou servei.

Tots els partits, excepte el PP (fotografia de dalt), van aprovar en el plenari l’acord amb la Mancomunitat de la Safor que té el vistiplau de la Conselleria. Es va  aprovar prestar el mateix servei i amb el mateix personal especialitzat, o siga, un psicòleg a jornada completa i una treballadora a mitja jornada. Els tràmits amb la Direcció General d’Infància estan acabats i per tant, amb l'aprovació del plenari, en breu, començarà el servei amb total normalitat.



El PP va ser l'unic que no va recolzar la municipalització del SEAFI

Compromís-Bloc afirma que el PP  ha demostrat molt poc interés en el SEAFI. Els tràmits estaven acabats i resolts, però ells no votaren a favor i després han reclamat el servei en la nota de premsa. "Si tant els preocupen les persones, com diuen, valdria més que ho demostren i en lloc d’exigir respostes a qüestions ja resoltes ací a Tavernes, que fiscalitzen el seu partit al Congres de Madrid perquè ha votat en contra de la renda bàsica garantida".

Compromís-Bloc ha qualificat l'actuació del PP com a  “de poca altura política” i més quan mai no aporten cap solució als problemes de Tavernes. "S’abstenen sempre en els plenaris i després fa notes de premsa amb falsedats per tal de crear crispació i confrontació entre el veïnat" conclou la nota del partit del govern municipal.