L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de març del 2017

Pativel: Anem a repetir la jugada, i així eixirem de dubte si estan o no en fora de joc


Sembla ser que les explicacions oficials dels plenaris no serveixen: el PP va a la seua, ni escolta ni vol escoltar, només està interessat a repetir mentides suposem que amb l'esperança que, a força de repetir-les, els veïns se les creguen.

Farem com el futbol: repetirem la jugada per vore si estan en fora de joc, tot i que en temes de Tavernes cada vegada el PP ho està més. Són les conseqüències de no anar massa a l'Ajuntament per a assabentar-se dels temes. I poden consultar els tècnics sense cap trava, que és el seu dret i tenen accés ple a la documentació de tots els temes.

S'ha explicat en els plenaris. El regidor d’Urbanisme, Josep Llacer, ho va tornar a explicar en el plenari passat: 

1. El Pativel  no està en vigor i quan estiga només afectarà el sector 17, que té un pla urbanitzador i una prorroga de 5 anys per a executar-la. 

2. El Pativel no està aprovat i el compte dels 5 anys no s’ha iniciat.

El Pativel és fruit de l’Estratègia Territorial Valenciana del 2011 i de la llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge del 2014 aprovades pel govern del PP en la Generalitat. És un desenvolupament de les lleis que aprovaren.

Llácer els ho va dir en el plenari: no sabien de què parlaven, no s'havien llegit el Pativel. Però el tornen a retraure, una i altra vegada en els seus diaris i blogs, i demostren  que efectivament no s'han mirat el Pativel. Obliden que per molt repetir una mentira no es convertirà en veritat.

Si hagueren posat interés entre els anys 2002, quan va començar el sector 17, i el 2011 quan ells van deixar el govern de l'Ajuntament, potser el sector ja estaria urbanitzat. Però amb 9 anys no posaren cap rajola, i ara es recorden del turisme i demés.

Revisem el vídeo del plenari. La repetició de la jugada ho deixa ben clar:  estan en fora de joc.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podrien fer una reunió per explicar-ho

La Cotorra de la Vall ha dit...

S'ha explicat detalladament en el plenari. La passada sessió va haver un punt sobre el Pativel. Només cal escoltar el punt en la gravació del plenari