L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

diumenge, 26 de març de 2017

Els alumnes del Taller d'Ocupació posen a punt distintes zones verdes de la ciutat i platja
El Taller d’Ocupació està duent a cap diversos treballs a Tavernes entre els que hi destaquen els de jardineria amb neteja i restauració de zones verdes.

Els treballs afecten principalment a l’Avinguda de la Platja, malmesa pels forts temporals que patirem a desembre i gener, i on els alumnes del Taller d'Ocupació, estan deixant a punt les zones enjardinades, com podeu comprovar a les fotografies.


Un altre dels treballs és l’eliminació dels pipicans, tasca que s’ha començat pels existents en Els Sequers i el Passeig Colom. Aquestes instal·lacions no ha complit tot el que s’esperava, i s’han degradat amb el pas del temps. Actualment es treballa perquè queden integrats dins de les zones verdes.