L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

dilluns, 27 de març de 2017

Un musical a la Casa de la Cultura celebra AVUI DILLUNS el "Dia Mundial del Teatre"


Tavernes celebra el Dia Mundial del Teatre avui,  dia 27 de març, a les 6 de la vesprada  amb la representació del musical "Joan sense Por". El preu-donatiu de l'entrada, 3'50 euros, es destina enguany a ACNUR.

El musical de Joan sense por és la història de un que va fer un viatge per saber el que era la por.

Es tracta de la història en format musical del conte dels germans Grimm. El valent Joan sense Por coneixerà Dani, un nen de 8 anys que tremola cada vegada que arriba la foscor i ha d’anar a dormir tot sol. Amb la seua ajuda, anirem repassant els diferents terrors a què tots els xiquets i xiquetes s’enfronten quan arriba la nit. Tempestes, monstres, sons estranys, personatges misteriosos, bestioles i animals… formaran part d’escenes molt divertides en què la música, les cançons i l’emoció es fonen de manera màgica i sorprenent. ¡¡Coneix Joan sense Por i venç totes les teues temences!!