L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

divendres, 24 de març de 2017

Diumenge a les 19 hores teatre: "Matar al rey" de Chema Cardeña


La Casa de la Cultura acull el diumenge a les 19 hores  la representació de l'obra de Chema Cardeña "Matar al rey".
 
El rei Enrique IV ha mort. Cap senyal, cap símptoma, cap malestar semblava presagiar aquest fatal desenllaç, i no obstant açò, molts desitjaven la seua mort.

Les sospiten recauen sobre molts dels qui el van envoltar: la seua germana la futura reina Isabel la Catòlica; la seua filla Juana, nomenada la Beltraneja; el seu favorit Juan Pacheco, marquès de Villena i, fins i tot, sobre un jueu enigmàtic anomenat Iacob.

Els interessos de cadascun, les intrigues, els complots i la misteriosa vida d'aquest rei, dificultaran esbrinar la veritat: qui va assassinar al rei Enrique?… al rei impotent, al rei marieta…al rei al que tots van dir era el rei maleït.

Un thriller medieval en la Castella del segle XV.

Repartiment: Rosa lópez – Iria Márquez – Chema Cardeña – Juan Carlos Garés – Jaime Vicedo


Direcció:  Chema Cardeña