L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.153
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 3.094

dijous, 30 de març de 2017

Campanya municipal: Respectar les abelles és cuidar el medi ambient


L’Ajuntament de Tavernes ha començat una campanya de conscienciació i de respecte amb el medi ambient, mitjançant la qual es recomana usar els productes fitosanitaris que siguen menys agressius, i sobre tot pensant en aquells menys nocius per a les abelles.

Aquest insecte és fonamental per a la tasca de polinització de tants i tants arbres fruiters i especies vegetals, d'ací que l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Agricultura, haja iniciat la campanya “Respectem les abelles” per tal de conscienciar en el respecte al medi ambient i a la fauna que és útil a l'home.

L' acció pretén que, ara al començament de la primavera, quan es fan els tractaments agrícoles de polvorització, s’utilitzen productes fitosanitaris que siguen menys agressius per al medi ambient.

Cap comentari: