L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de març del 2017

L'Ajuntament millora dotació de escúters de la Policia Local


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha dotat la Policia Local amb dos nous escúters.
 
L’objectiu de les noves adquisicions és millorar la mobilitat dels agents i fer més efectiva la seua faena, tant en la ciutat com en la platja.

Les noves dos motos de tipus escúter facilitaran el patrullar i milloraran la mobilitat dels agents tant en la ciutat com en la platja. Els vehicles permeten arribar molt ràpidament a qualsevol punt i fan més àgils les funcions de la policia. Per tant, optimitzen la tasca del cos policial i la fan més eficient.

La compra de les dues motos ha suposat una inversió de 10.000 euros. Els vehicles retolats segons la normativa i disposen de sistema acústic i lluminós, a més de sistema de frenada ABS i en substituiran altres dos de menys cilindrada de què disposava abans la Policia Local i que estaven deteriorats.

Dins del programa de millora de la dotació de la Policia Local que es du a cap cal indicar que la Policia Local de Tavernes estrena nova senyalització de controls mòbils, més actuals, amb elements antifuga, així com llanternes recarregables amb tecnologia LED.