L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 12 de març del 2017

Pluges, vent i temporal marítim de dilluns a dimecres


L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) anuncia l'arribada d'un temporal al País Valencià a partir de demà dilluns. El canvi s' iniciarà a partir d'avui diumenge en arribar una massa d'aire fred que provocarà entre el dilluns i el dimecres pluges de fins a 100 litres per quadrat, fort vents i temporal marítim. A la fotografia hi ha la previsió de demà.

A la situació de descens tèrmic s'unirà demà dilluns aires persistents i humits del Mediterrani, amb la formació d'un àrea de baixes pressions que s'anirà desplaçant des del Golf de València cap al Golf de Cadis, o siga una típica gota freda. Amb açò s'esperen pluges abundants i fins i tot neu, amb forts vents en l'est i sud-est peninsular, amb  vents forts i mal estat de la mar.

La neu pot aconseguir cotes entre 700/1000 m en el sud-est però també s'esperen nevades significatives en zones més altes a la resta de la Península. Les precipitacions aniran acompanyades de ratxes de vent forts en general, molt forts en zones altes i en el País Valencià, on com hem dit podran superar els 100 l/m2.

Està situació pot continuar el dimarts i el dimecres les precipitacions tendiran a remetre encara que el vent continuarà en la zona de l'Estret.

I els treballs de reposició d'arena a la Goleta iniciats...