L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dissabte, 4 de març del 2017

Ana Espí Vercher, guanyadora del concurs de dibuix per la igualtat del Dia de la Dona.



Ana Espí Vercher va ser la jova guanyadora del "I Concurs de dibuix per la Igualtat" organitzat per la regidora de Serveis Socials i Igualtat de l'Ajuntament de Tavernes. Professionals de les arts plàstiques van ser els encarregats de valorar la temàtica, l'originalitat, la creativitat i la tècnica dels treballs.

El dibuix de la guanyadora serà el motiu del cartell oficial del Dia de la Dona per a l'any 2018. 
Ana Espí Vercher
Vera Sansaloni Tormos
Anna Torres Brines
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noe Alberola, la diputada de Turisme, Pilar Moncho i el secretari autonòmic d'Inclusió i Polítiques d'Igualtat, Albert Ibáñez, foren els encarregats de lliurar els premis i diplomes tant a la guanyadora, com a les altres 12 finalistes. Els premis per a la guanyadora i la segona i tercera classificada és un ebook.

Guanyadora: Ana Espí Vercher
Segona: Vera Sansaloni Tormos
Tercera: Anna Torres Brines