L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de març del 2017

L'Ajuntament implanta un nou servei d'acompanyament a les víctimes de violencia de gènere


L’Ajuntament engegarà el pròxim mes d'abril un nou servei d’acompanyament a les víctimes de violència de gènere. El servei es durà a cap a través del Departament de Serveis Socials.

Un psicòleg i un tècnic orientaran, donaran suport emocional i acompanyaran les víctimes des del primer moment i n'hi faran un seguiment de la situació. Es tracta de donar una atenció més personal i prolongada per tal d’ajudar les dones maltractades des del l’inici.

És una mesura que donarà una millor cobertura al servei que es prestava fins ara. A banda, es posarà en marxa un nou taller de suport entre víctimes i d’ajuda a la posterior reinserció sociolaboral.

Tavernes, en companyia dels 14 pobles que pertanyen al Partit Judicial de Sueca, està activant noves mesures per a combatre la xacra social de la violència  de gènere.