L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de març del 2017

Xerrada sobre les tècniques de negociació amb la banca demà divendres al Braç Treballador


Demà divendres a les 10 hores i dins del Cicle d'Economia i Territori se celebra la cinquena sessió en aquesta ocasió al Braç Treballador amb el títol "Tècniques de negociació per a usuaris de banca".

La sessió desenvoluparà un taller per a usuaris de banca i menuts empresaris/autònoms. S'hi tractaran d'algunes tècniques de negociació bancaria fent un repàs als contractes més habituals entre el consumidor i el banc (targetes, compte d'estalvi, préstecs...etc.).

També s'explicarà com reclamar les despeses que el banc ens va imposar per constituir la hipoteca dels establiment o dels habitatges. 

Serà un taller molt interactiu i accessible per a tothom on es comptarà amb la participació d'Eduard Pastor i  Diego Salvador Sàez, doctor en dret mercantil. L'entrada és lliure fins a omplir la capacitat del local.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

10 del matí no és un bon horari.

Anònim ha dit...

Segons. Per a mi i molts horari immillorable. Deixe'm els xiquets en l'escola i anem. Formidable l'horari.