L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.153
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 3.094

dijous, 16 de març de 2017

L'Ajuntament continua els treballs de millora i adequació de la platja


L’Ajuntament de Tavernes continua els treballs de la platja amb l'objectiu d'oferir els millors serveis a les persones que ens visiten tant a platges com a les pròximes festes de Pasqua.

La brigada municipal continua amb les tasques de poda de les palmeres de la platja i adequant i pintant els accessos a la platja, entre altres treballs. Les tasques de poda de palmeres en tota la platja també ha estat una de les prioritats i serà a partir de les pròximes setmanes quan s’adequaran tots els jardins i, a més, es pintaran les casetes de socorrisme i de les platges accessibles.Dins d'aquests treballs s’han pintat les oficines de la Tourist Info en l'avinguda i els accessos a la platja aniran fent-se de manera escalonada. A més, han treballat per a adequar la zona recreativa de la torre de Guaita. Ara només cal que es respecten les instal·lacions i que no siga una tasca amb efectes només uns dies.

Cap comentari: