L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimecres, 29 de març de 2017

Govern del PP de Rajoy: 1.882 milions als trens de rodalies catalans, 15 milions als valenciansPunt de partida i estat de la qüestió:

1 -  El Govern del PP de Mariano Rajoy anuncia una pluja de milions per a acabar amb els continus retards en la xarxa de Rodalies de Catalunya. 
2 - El Govern del PP de Mariano Rajoy asfixia econòmicament des de fa 5 anys les Rodalies de la Comunitat Valenciana.En els últims cinc anys, el govern de Rajoy només ha licitat 15,5 milions d'euros en actuacions en territori valencià, va afirmar ahir el director de la Càmera de Contractistes, Manuel Miñés.

Eixes inversions són només el 0,45% de les anunciades a so de bombo i platerets en el 2010 pel president aleshores de la Generalitat, Francisco Camps, del PP, i el Ministeri de Foment.

El Pla d'Infraestructures de Rodalies valencià arreplegava importants actuacions de modernització, renovació i ampliació del mapa de Rodalies de la Comunitat per un import aproximat de 3.400 milions d'euros durant 10 anys, fins el 2020. Fins ara, any 2017,  només se n’han dedicat 15’5 milions.

Y en eso llego Mariano Rajoy al gobierno de España. I com en tantes coses,  amb l’arribada de Rajoy i del PP a la Moncloa,  les intencions d'inversions van acabar dins d’ un calaix del Ministeri. O siga, com el projecte del Vaca!! 

Set anys després els projectes programats o no han prosperat o estan al ralentí en els Pressupostos Generals de l'Estat. Per exemple, del Tren de la Costa, per connectar València i Alacant pel litoral. El tram més complex, entre Gandia i Dénia, era a càrrec del Govern i hi  invertiria  380 milions. Només ha destinat 1,2 milions.

Mentrestant els valencians i valencianes  podem seguir votant PP i oferint noves glòries a Espanya.