L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 14 de març del 2017

L'Ajuntament aconsegueix la retirada del cablejat elèctric en Sant Josep, Sant Pere, Papa Juan XXIII i Divina Aurora


Les gestions del govern municipal de Tavernes per aconseguir el soterrament del cablejat dels solars dels carrers Sant Josep, Sant Pere, Papa Joan XXIII i Divina Aurora han començat a donar els seus fruits.

Tal com va informar en un passat plenari l'alcalde Jordi Joan, i avui recorda en el seu facebook, el govern de Compromís havia iniciat un expedient sancionador al propietari dels solars on es troba el cablejat elèctric, que no és altre que el denominat "banco malo" o  SAREB, i també li va imposar la primera multa.

La resposta l'ha tinguda ja l'Ajuntament en forma de comunicació de la propietat en el sentit que en breu començaran els treballs per a adequar els solars. De fet aquests dies ja s'han vist operaris netejant-los.

L'alcalde ha donat a conéixer que l'Ajuntament continuarà fent el seguiment de l'expedient perquè la SAREB complisca els seus acords i així tindre una ciutat més amable, a més que la retirada del cablejat comportarà un plus de seguretat als ciutadans.