L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dimecres, 22 de març de 2017

L'Ajuntament firma avui els convenis esportius, culturals i serveis socials

S

L'Ajuntament signarà aquesta vesprada els convenis anuals destinats al manteniment de les activitats que desenvolupen clubs i associacions esportius en el municipi, cultura, serveis socials i altres.

L'acte tindrà lloc en el saló de plens  a partir de les 19.30 hores i comptarà amb la presència de les autoritats locals i els representants de totes les associacions que signaran aquests convenis. Totes aquestes entitats estan obligades a justificar posteriorment la despesa de les quantitats econòmiques subvencionades i que els diners s'haja destinat a les finalitats per als quals van ser concedits.

L'Ajuntament destina en el cas de .clubs esportives 78.300 euros.