L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.153
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 3.094

divendres, 10 de març de 2017

Acte de lliurament dels banderins de l'ús del valencià a les falles de Tavernes

  

Aquesta vesprada ha tingut lloc a la ciutat de València i a l'auditoria del Palau de les Arts Reina Sofia l'acte de lliurament dels banderins del "26 Concurs de l'Ús del Valencià a les falles" guardons que han estat lliurats per la fallera major de València, Raquel Alario, i el Conseller d'Educació, Vicent Marzà.

 

Un any més les sis falles de Tavernes  han situat els llibres entre els cinquanta millors del País Valencià  dins de la convocatòria que realitza la Conselleria de Cultura per a premiar el millor ús del valencià  en les falles. No cal ni dir que en aquest concurs hi participen centenars i centenars de falles de totes les comarques valencianes, amb la qual cosa és més mèrit l'aconseguit per les falles valleres.

Us oferim el lliurament dels banderins, segons el resultat quan a posició en els premis.18 Falla Cambro


19 Falla Portal

 

25 Falla la Via
 

36 Falla Prado


 
45 Falla Passeig 

 
 50 Falla La Dula 

 
Una colla de dolçainers i tabaleters interpretant música tradicional valenciana ha amenitzat l'acte. També hem pogut vore actuar el grup que formen Miquel Gironés i Miquel Gil, amb el seu músics, amb una actuació de musica valenciana que ha fet aixecar dempeus tots els assistents.

 
La nostra enhorabona a totes les falles valleres pels guardons obtinguts.

Cap comentari: