L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 16 de març del 2017

Falla de l'Escola d'Adults Bolomor


 L'Escola d'Adults Bolomor ha plantat un any més la seua falla en la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes i que ha estat motiu de festa i germanor per a tots els alumnes del centre. Enguany no hem vist cap lema per a la falla i tampoc cap comentari al·lusiu al monument.


La falla enguany ha triat com a faller major a Vicenta Semper que ha encés la traca que ha fet cremar el monument. A l'acte ha assistit una representació de la corporació municipal, a mes del professorat del centre. 

 

 Cal destacar l'actuació de la batucada dels alumnes del CEIP Sant Miquel i com ja es tradicional en acabar s'ha oferit uns bunyols i xocolate als assistents.