L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de març del 2017

La Generalitat oferirà ajudes a les inversions en explotacions agràries


La Generalitat tornarà a oferir ajudes a les inversions en explotacions agràries, a les quals destinarà 15 milions d'euros fins a l'any 2020, i afavorirà en  la seua concessió la producció ecològica, a les dones i joves agricultors o zones amb dificultats naturals.

La Generalitat distribuirà les ajudes en quatre anualitats a través de la convocatòria d'ajudes publicades el Diari Oficial.  Es tracta d'una mesura emmarcada en el Programa de Desenvolupament Rural (PDR) per al període 2014-2020.

La prioritat de les sol·licituds seran la dedicació de l'explotació a la producció ecològica o acolliment a figures de qualitat diferenciada, les sol·licituds presentades per dones i joves agricultors, les corresponents a explotacions prioritàries i les situades en zones amb dificultats naturals.

Es podrà finançar també la construcció i adquisició de béns immobles (hivernacles, granges i magatzems), la compra de terrenys per a l'explotació agrícola i ramadera, la implantació i reestructuració de cultius permanents i instal·lacions de reg.