L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimarts, 14 de març del 2017

Costes tindrà la platja a punt per a Pasqua? L'Ajuntament condicionarà les platges només acabe Costes


A Tavernes només li faltava el temporal que estem tenint i que, segurament ens acompanyarà fins demà. I això posarà més dificultats a que la platja estiga a punt aquestes falles, on per a dissabte i i diumenge sembla ser gaudirem de bon temps.

La primera dificultat per acabar d'adequar les platges a un bon ús l'ha trobat l'Ajuntament amb el retard en actuar de Costes, amb un endarreriment de més de dues setmanes sobre l'inici previst en la recuperació de les platges. 

Costes i Foment van anunciar després del temporal del 19 de gener actuacions urgents. La "urgència" s'ha vist quan en lloc de començar el mateix mes de gener, així s'iniciaven els treballs la setmana passada, damunt de falles i a menys d'un mes de Pasqua. Part de gener i el mes de febrer perdut.


I després vam vore com algun partit es va queixar de que l'Ajuntament encara no tenia a punt les platges, cosa impossible perquè els organismes del seu partit encara no havien actuat. I l'actuació de Costes i Foment es previ a posar rentapeus, passarel·les i demés. En lloc de denunciar el desinterés i el retard de Costes ells sempre mirant a un altre lloc. Sempre posant els interessos del partit per davant dels de Tavernes.  

Ara s'han hagut de suspendre els treballs uns dies, mentre dure el temporal. Més retard. I sort que hem tingut un  temporal no massa fort, si comparem amb el de fa un mes, així i tot ha deixat novament a la meitat l'arena que s'havia dipositat la setmana passada. Ho podeu vore a les fotografies d'avui mateix.



Una vegada més la falta de previsió i d'actuació del govern de Rajoy, ara a través de Costes, posa dificultats a que les nostres platges estiguen a punt.  No obstant això, sabem que des de l'Ajuntament va  a fer-se tot el possible i l'impossible perquè a Pasqua les nostres platges donen el millor servei als nostres visitants i també a la gent de Tavernes que passa uns dies aprofitant eixes festes.

Les platges es posaran en condicions, malgrat el retard en les actuacions del govern de Rajoy.,

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que estiga per a Pasqua

Anònim ha dit...

Això que s'està fent és feina de matalafer, fer i desfer. Sempre que vinga un temporal fort, s'endurà l'arena de la platja.
Això és tirar els diners.
El que s'hauria de fer ja d'una vegada és construir l'espigó/esculleres o espigons/esculleres necessaris per a canviar els corrents marins i evitar el que passa tots els anys.

Ara bé, sé que això és qüestió del govern central, però ara que tenim de cara el govern autonòmic (un dels components del tripartit-acord del Botànic és Compromís, que governa a Tavernes, també amb diputat autonòmic Valldignenc inclòs com ho és el nostre alcalde Jordi Juan) i veu a Madrid amb el diputat Baldoví (està clar que és l'únic que mira pels interessos dels valencians ja que s'ha demostrat que la resta de partits que tenen algun diputat valencià són sectaris i "de la cabotà" encara que amb els seus vots perjudiquen els valencians que són qui realment els han posat allí), és hora de lluitar per una necessitat/infraestructura bàsica per a la nostra platja com l'esmentat espigó/escullera.