L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

divendres, 31 de març de 2017

Tavernes continua reparant els danys dels temporals


Tavernes continua amb les tasques de reparació dels danys dels temporals dels passats mesos de desembre i gener i ara ho fa amb les conduccions d'aigua que proveeixen les dutxes i els rentapeus.

Els temporals feren malbé gran part de les canonades, les desenterraren i trencaren, i ara, tal com es veu a les fotografies, s'està procedint a una nova instal·lació dins de les rases obertes per maquinària en l'arena. Aquestes noves conduccions connectaran amb les dutxes i rentapeus.


L'Ajuntament treballa per tal de disposar els serveis que facen atractiva l'estança en la nostra platja dels visitants, o els mateixos vallers, que passen allí les vacances de Pasqua.