L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de març del 2017

Fa anys, molts anys que fan vacances i passen de Tavernes.



Tavernes té uns greus problemes amb el riu Vaca. El primer són els camins del Tancat i de la Séquia la Bova, afectats per grans clavills i intransitables. El segon és el projecte de laminació del Vaca. Problemes sabuts i resabuts que venen de fa anys, de molt abans. Governava el PP, però feien vacances.

I són els informes de TYPSA i Diputació qui ho ho  diuen: Són problemes d’anys, de fet van començar a principi dels anys 2000. Dalt veieu una foto del Camí Séquia La Bova del 2004. Governava el PP a Tavernes, però feia vacances i no actuaren. Han estat molts anys sense fer cap gestió amb la Confederació del Xúquer. I els danys han anat a més. Però ells estaven de vacances.



Camí Sequia la Bova 2004
Són uns quinze anys del problema. Quinze anys i mai el PP de Tavernes no ha mogut un dit davant de Confederació. Quinze anys sense fer cap gestió davant del govern de Madrid. Quinze anys de vacances.

Unes vacances llargues i que les continuen. Com les van continuar la passada legislatura i en aquesta que estem. Ni es mogueren ni s'han mogut davant el govern de Rajoy demanant solucions. Estan de vacances.



Sequia la Bova 2008

Els camins estan clavillats, desfets perquè Confederació no actua. Confederació depèn del govern de Rajoy.  El PP de Tavernes representa a Rajoy, però ni està ni se l’espera. Els problemes de Tavernes no els interessen ni els preocupen. Ells fan vacances.
 

No denuncien la desídia i la irresponsabilitat de la Confederació. No ho fan ni ho faran perquè és cosa del seu partit. Millor mirar a un altre costat i seguir de vacances.


Séquia la Bova 2010.
Vacances en els camins del riu i en la canalització del Vaca. Fan vacances i haurien de ser els més preocupats per “l’empastrà” que feren al Vergeret. Mitjà urbanització al·legal per culpa de les seues actuacions. I han fet vacances en lloc d’estar buscant una solució.  I  no han exigit mai a Rajoy el projecte del Vaca. I pitjor encara: han votat sempre en contra del projecte en el Congrés de Diputats. 

Ells feren i fan vacances. El seu interés no és ni serà Tavernes.  Han fet vacances en la circumval.lació, l'IES Jaume el Just, la nova depuradora, la piscina.... 

3 comentaris:

Veïna ha dit...

En canvi per a dir mentires, mentires que els publiquen sense cap vergonya (perquè no la coneixen) els mitjans afins, per a això mai hi han vacances.

Anònim ha dit...

En replegar el canon del aigua i deixar als ayuntaments sense casí 300.000 euros menos molts anys i fer la urbanizació ilegal del vergeret, no hen fet vacances. Per cert la maqueta de la cirvunvalació que li van donar tot el bombo posible, aon esta, perque la circunvalació ni esta ni la vorem.

Anònim ha dit...

Al mateix lloc de la macrodepuradora que eisa si que no la vorem segur