L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 21 de març del 2017

La Generalitat completarà el salari de les persones que no arriben a fi de mes


La Generalitat impulsa la  nova llei de Renda Valenciana d'Inclusió que inclourà, entre altres mesures, un complement fins al salari mínim interprofessional d'aquelles persones que, tenint un treball o una pensió, especialment les no contributives, no arriben a final de mes.

La vicepresidenta Mònica Oltra ha manifestat que "és un pas de gegant. Som una de les primeres comunitats a regular aquesta qüestió, la qual cosa significa atacar el problema dels treballadors i treballadores pobres".

 És una de les qüestions analitzades en la Taula de Recuperació Social on han participat representants dels sindicats UGT PV i CCOO PV i de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV).

La vicepresidenta ha remarcat que  es tracta d'una qüestió que està "molt candent" perquè "són persones que no tenen problemes d'inserció laboral, ni d'inserció social, sinó que estan perfectament integrats en la societat, però no arriben a final de mes pels seus ingressos".

 Oltra ha posat en relleu també que la majoria de les persones que es veuen en aquesta situació són dones, "de manera que aquest complement a la renda pretén lluitar contra l'empobriment i, en concret, contra l'empobriment feminitzat".