L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 1 de maig del 2016

Tavernes rebrà 177.331 euros del PPOS de Diputació

La Diputació duplica la partida del PPOS (Pla Provincial d'Obres i Serveis) pel que fa a 2015 i destina 34 milions a les inversions decidides pels municipis valencians. 
Els PPOS passen de 13 projectes o adjudicacions a un sola quantia que es distribuirà segons una sèrie de criteris. Són les novetats presentades pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez, del PSOE, al costat de la vicepresidenta, Maria Josep Amigó i el diputat de Cooperació, Emili Altur, tots dos de Compromís.

La Diputació ha estat 20 anys (época del PP) sense revisar els criteris d'adjudicació de les ajudes i ara pretén reflectir una realitat municipal ben diferent a la de 1996. Les ajudes s'han distribuït en funció de criteris com a població, superfície, cost dels serveis, taxa d'atur de la localitat i la inclusió del municipi en la signatura de Pacte dels alcaldes per al Clima i l'Energia.

Els ajuntaments disposaran de més temps per a sol·licitar les ajudes, que podran demanar quan es publiquen en el DOGV. Després del tràmit, el consistori rebrà el 85% de la quantitat i la resta conforme realitzen les certificacions d'obra.

La Safor-Valldigna rebrà enguany 3,1 milions a més dels 67.688 euros per a la Mancomunitat de la Safor i 21.555 euros per a la de la Valldigna. En elss pobles de la Valldigna, Tavernes rebrà 177.331 euros; Simat 120.410 euros; Benifairó 92.650 euros i Barx, 87.374 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De categoria