L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de maig del 2016

L'ajuntament convoca la licitació per al rènting de dos vehicles per a la Policia Local

L’Ajuntament de Tavernes anuncia els plecs per al rènting i manteniment de dos vehicles tot terreny o tot camí per a la Policia Local, com a conseqüència de la finalització del contracte actual.

Es tracta d’un procediment obert a qualsevol empresa que complisca els requisits que es demanen. El lloguer tindrà una durada de 36 mesos i el cost serà fix mensual. No serà procedent la revisió del preu, que s’estableix en 1600 euros mensuals, a la baixa, per cada vehicle policial, ja que les característiques del vehicle i l’equipament que s’exigeixen són menors que en la darrera contractació.

Les persones interessades poden consultar els plecs de prescripcions tècniques en la web, en l’enllaç 

 http://www.tavernes.es/tramits2/perfil-del-contractant/licitacions#160516b

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tindrien que ser hibrids i més baratets.

Anònim ha dit...

Van a pagar el mateix que estan pagant ara tot i que les característiques del vehicle i l’equipament que s’exigeixen són menors que en la darrera contractació.