L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 7 de maig del 2016

Avui dissabte, dia 7, se celebra el "VIII Gran Fons de la Valldigna".


Avui dissabte, dia 7, una nova edició del Gran Fons de la Valldigna recorrerà la nostra comarca en una eixida que tindrà lloc al poliesportiu de Tavernes a les 18 hores i passarà per les poblacions de Tavernes, Simat i Benifairó. Les inscripcions tenen un preu de tres euros i ja estan obertes a tots els que hi vulguen participar. 


El CA la Valldigna i el CA la Llebre han organitzat el Gran Fons que arriba a la vuitena edició i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, la Mancomunitat de la Valldigna i la Diputació de València. 


Com hem dit l'eixida serà des del poliesportiu de Tavernes, on també hi haurà la meta i s'arribarà després de recórrer 15,7 km pels paisatges que ofereixen les poblacions de Tavernes, Simat i Benifairó.


Les persones interessades a participar-hi han d’inscriure’s en la pàgina web www.carrerasvintage.com amb un preu de tres euros. El mateix dia de la cursa el preu de les inscripcions serà de cinc euros. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tavernes paguem dos voltes? Una com ajuntament i altra com membre de la Manco?

Anònim ha dit...

NO.