L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 de maig del 2016

La nova zona de jocs infantils davant el pavelló s'ha inaugurat. L'ajuntament inverteix 30.000 euros en millorar altres parcs infantils.



La nova zona de jocs que l’Ajuntament de Tavernes ha preparat enfront del pavelló municipal, es va obrir el passat dijous dia 12 per la vesprada, com podeu veure a les fotos, i va ser aprofitada de manera immediata tant per molt xiquets i xiquetes de la barriada Passeig Colom- Vergerat, com per altres que abaixen amb els familiars a passar la vesprada al Passeig Colom 

La nova zona de jocs es troba en un solar que, com va informar en el seu moment la Cotorra, havia aconseguit elk regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, per a ús de l’Ajuntament i sempre amb el condicionant de no oferir serveis de pagament sinó per a ús del veïnat. 
 
La cessió no implica cap pagament de l’Ajuntament en concepte de lloguer ni condonació de l’IBI, simplement l’Ajuntament no pot executar obres definitives, d’ací que la inversió en jocs infantils i pèrgola es perfectament desmuntable per poder instal·lar-se en altres llocs. L’Ajuntament ofereix així una nova zona recreativa als menuts i evita la degradació d’aquest solar. 



Gran satisfacció entre els familiars que acompanyaven ahir per la vesprada els xiquets en els seus jocs. Com exemple podem citar a Pepita una veïna, mostrava el seu content comentant i alabant a altres veïnes la millora. En el mateix sentit s’expressava Antonio, un veí jubilat, que havia acudit amb la seus dos nets a gaudir dels nous jocs i considerava que la mesura de l’Ajuntament era bona perquè la conversió d’un solar abandonat en una zona de jocs infantils sempre repercuteix positivament en la barriada i la ciutat.

 Tal com es pot apreciar en les fotografies, la nova zona infantil disposa de quatre seient amb molles i dos tobogans entre altres elements. El conjunt es completa amb dues pèrgoles per a fer ombra i una zona de cautxú. El recinte s’ha envoltat d’una zona enjardinada així com grans cossiols d’obra per a plantes. Com hem dit abans, tots elements fàcils de desmuntar i dur a un altre lloc en cas de produir-se la venda del terreny. 

 
Millores d’altres zones de jocs infantils. 

L’Ajuntament ha encarregat a l’empresa Mobipark SL el subministrament de jocs en altres parcs, tant del nucli urbà com de la platja de Tavernes i la Goleta.

La regidoria de Serveis Públics, que dirigeix la regidora de Compromís Llum Sansaloni, ha ma millorat diverses zones de jocs infantils repartides pels jardins de la ciutat amb la renovació i reposició d’alguns elements. Les zones afectades per les millores són el parc de la plaça d’Espanya, el del Passeig de Lepant, el del Passeig de Colom, el que hi ha en la zona del tir i arrossegament, el del carrer Metge Grau, el de la zona dels Sequers i el de l’Avinguda de la Marina. 

La inversió en les millores d’aquestes zones és de 29.964,43 euros i està dins de les ajudes del Pla d’Inversió en Parcs i Jardins (PIPJ) de la Diputació de València.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hem pareix molt bé que hagen fet una zona de jocs infantil però fan falta més.
Crec que la graveta que rodeja el cautxú jo ha sigut una bona idea, i no trobe sentit que part dels banquets estiguen colocts mirant a la finca de davant.
Espere que tots els columpis tinguen la seua vida útil per ús, manteniment i neteja com cal, i neteja com cal,no és sols barreja.