L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.396
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:22.658

dimecres, 4 de maig del 2016

PLENARI DE MAIG: Que m'ho paguen els de Compromís

Un dels molts twits  del PP, contestat per Compromís burlant-se i recordant-los que era una factura del PP



Ahir, el diari ABC publicava un article amb el titular "El govern valencià paga amb la caixa fixa 2.500 euros en cerveses", que era difós pels grups del PP a les xarxes socials per a criticar amb duresa Compromís i els socialistes.

Tanmateix, ara va i resulta que…¡¡¡ les factures són d'uns cursos d’elaboració de cervesa a Santa Pola i a Xest encarregats per la Generalitat del PP a març i abril del 2015 i que ha ha hagut de pagar el nou govern.

El PP ha rebut l’efecte bumerang de l'atac polític en forma d’una forta reacció de burla en les xarxes arran de la seua pífia. El diari ABC ha rectificat i després ja va dir que "La Generalitat atribueix les factures d’una cervesera al curs aprovat pel PP quan governava"  després que l’empresa, Cervezas Artesanas Alegría SL, haja confirmat que ha cobrat ara les factures dels cursos del març i de l’abril del 2015.


Compromís està pagant els prestécs del PP

A què  ja s'esteu preguntant. ¿I això que ha de vore amb el plenari?

Doncs que vam viure un fet semblant quan el PP parlava de vies públiques i afirmava que Compromís, al contrari que ells, no havia invertit res en carrers.

L’afirmació del PP no aguanta cap anàlisi seriós, i com assegurava Llum Sansaloni, de Compromís, aquests anys han asfaltat els carrers del voltant de la Casa de la Cultura, el final de San Benet, els carrers que donen a Marjaletes, a més de millorar el Carrer Dc. Fleming, la placeta del Tio Julio, l’entrada a la platja -que ells havien deixat un desastre amb l’obra de l’Avinguda- o la plaça de l’esglesia de la platja i tots els voltants de l’escoleta de la platja.

Però tot no és això: Com recordava Compromís totes eixe inversions les ha fetes amb fons propis, sense fer cap préstec, cosa que no podem dir de les inversions del PP que sí es pagaren en préstecs. ¡ I mira per on resulta que els préstecs d'obres del PP les està pagant el govern de Compromís! Com el curset de la cervesa que hem dit al principi.  Ací està la semblança.
Que bonic que altres ens paguen els nostres préstecs
Recordem, per si el PP ho ha oblidat, que en la passada i actual legislatura Compromís no ha fet cap préstec per a inversions, mentre està pagant - i això que han baixat els interessos- , sobre 1’3 milions a l'any per amortitzar sobre els16 milions de deute que va deixar el PP en el 2011 i, a més, li sumeu els 4’5 milions de dèficit de tresoreria.

Però no és l'única cosa grossa que està pagant Compromís de l’època del PP. Igual la portaveu del PP, Eva Palomares, ni ho sap. Per tant, anem a esperar a que pregunte quina quantitat va deixar de pagar el PP a la Diputació per un tema de fems, i què queda per pagar ara, aixi com què paguem i quant a l’any. I a vore si ho explica a l'opinió publica el plenari de juny. Ja us ha picat la curiositat, eh? Segur que a la portaveu del PP també!!!.