L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de maig del 2016

Finalitza el taller de memòria dedicat a la gent gran


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Benestar Social, continua apostant per millorar la qualitat de vida de la gent gran i afavorir-ne l'envelliment actiu i saludable. Amb aquest objectiu es va organitzar un taller de memòria per a les persones majors que necessiten estimulació cognitiva.

El taller tenia una durada de tres mesos, però la forta demanda va fer que s’allargara fins al mes de maig. Així, al voltant de 25 persones han pogut beneficiar-se de la iniciativa amb la qual han pogut reforçar, a través de jocs, funcions com l’atenció, a més de millorar la memòria.

La regidora de Benestar Social, Noèlia Alberola, ha explicat que “l’Ajuntament de Tavernes té interès en donar continuïtat a aquestes iniciatives perquè pensem que resulten molt beneficioses per a les persones grans. Volem que disposen d’activitats amb l’objectiu de fer la seua vida més fàcil.”

El Centre Social Dolores Rojas ha estat testimoni de les experiències que s’han compartit en este taller durant els sis mesos que ha durat.