L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de maig del 2016

L'Ajuntament continua reposant arbres en els nuclis urbans




La brigada municipal continua la seua tasca de reposar, poc a poc, els arbres que han estat tallat per diverses circumstàncies en els nuclis urbans i també anar plantat nous arbres en els llocs buits on fins ara no hi havia.

Així, enfront del cementeri, i en el llocs buits de la vorera s’ha procedit a plantar exemplars de grevillea (Grevillea robusta), un arbre ornamental originari d'Austràlia, amb fulles paregudes a les falgueres i que arriba a fer entre 18 i 35 metres d’alçada, creix bastant de pressa, i en forma piramidal. A més, és un arbre que no sol aixecar els taulells de les voreres. En el moment de la floració, ho fa amb flors de color taronja daurat. 
 
 
També, enfront de la plaça del pavelló, s’ha procedit a plantar un ficus en el forat que ha deixat una palmera que es va haver de taller afectada pel morrut roig.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que fa falta plantar arbres

Anònim ha dit...

Molt be la reposicio de arbres, A vore si a la rotonda de la entrada reposen flors en els llocs destinats per a elles, fa falta algo mes de estetica, es la entrada a Tavernes i la primera impresio es la que val.

Anònim ha dit...

En pareix molt be lo repossar arbres ...pero q fasen ombra. Igual asi en el poble com en la mar