L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 10 de maig del 2016

El govern de Rajoy en contra dels decrets de coordinació esports-sanitat entre la Generalitat i les diputacions



La decisió del govern espanyol d’interposar un recurs contenciós-administratiu contra els decrets de coordinació de turisme i esport aprovats per la Generalitat entra dins l”esquema general de boicot de l’executiu de Rajoy contra el País Valencià, segons presidència de la Generalitat.

Recordem que les mesures contra decisions del govern valencià s’han pres en temes com la universalització de la sanitat, el portar refugiats, millorar el finançament autonòmic o de defensar el dret civil valencià. El govern de Mariano Rajoy no para de voler tombar qualsevol iniciativa del nou govern de PSOE-Compromís nascut en les passades eleccions autonòmiques.

L’última: l’anunci fet ahir pel ministre d’Afers Estrangers en funcions, José Manuel García-Margallo, de presentar un recurs contenciós-administratiu contra els decrets de coordinació de turisme i esports. Fonts de la Generalitat indiquen que ara al govern espanyol li preocupen les les diputacions provincials però no li preocupaven quan eren assetjades per la corrupció del seu propi partit.

Margallo ha dit que li preocupa què passa en la Diputació d’Alacant, d’on es diputat, cosa que està molt bé, però també s’hauria d’haver preocupat del passava quan estava Ripoll al front.

La Generalitat afirma que continuarà defensant la legalitat i la necessitat dels decrets de coordinació entre diputacions i la Generalitat perquè els diners de les diputacions no pertanyen a cada administració, sinó que són de tots els valencians.

1 comentari:

Anònim ha dit...

També està en contra de estos decrets? No li pareix res bé.