L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de maig del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: No hi ha qui els entenga!!!


No hi ha qui els entenga als del PP de Tavernes. Durant anys i anys, en passades legislatures quan ells governaven, l’aleshores oposició vallera (Bloc, PSOE i EU) proposava any rere anys que una de les festes locals fora el divendres de Festes Majors, per tal de dignificar-les i potenciar-les. 

El PP sempre votava en contra de la proposta i negava i impedia amb la seua majoria que el divendres fora festa local. Mai no van considerar eixa possibilitat ni la van aprovar.

L’última vegada que el Bloc (Compromís) i el PSOE ho van proposar va ser l’any 2014, ara com a govern. La proposta de Compromís-PSOE que s’havia de debatre i aprovar en el plenari del mes de juliol era declarar festa local el divendres de festes. El vot del PP junt a la trànsfuga Karina Vercher ho impedia en votar en contra de la proposta. Ho podeu llegir ací. 

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/07/plenari-juliol-2014-el-consistori.html 

El temps han canviat per al PP, sembla, o realment el que pretén es donar-nos als veïns de Tavernes una completa lliçó de populisme barat i demagògia. Així, ara van i demanen que el dia 9 de setembre, segona jornada de les festes patronals, siga declarat “no lectiu” per als escolars per tal que puguen gaudir dels actes que es programen el divendres.

Ara demanen el que durant anys i anys han estat negant quan eren govern. No hi ha qui els entenga.

Ara,  la demagògia i el populisme barat que no falte. Perquè

1- El dia 9 igual encara no ha començat el curs escolar, o igual seria el primer dia de classe.
2- El govern de Compromís segur que no programa actes infantils per al matí, en un dia que no es festa local si hi ha classe.
3. Perquè no ho van proposar en el seu moment, quan es decidien les festes locals 2016?

Nosaltres estem convençuts que al PP li importa una bleda la festa local el divendres de Festes Majors. Ho han demostrat moltes vegades i durant molts anys. Però... ¿I fer demagògia, enredar i manipular als veïns amb una proposta contrària del que sempre han defensat i han fet? En això, com veieu, continuen essent els campions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No estaria mal que fora festa escolar eixe dia si ja ha començat el curs. Millor eixe dia que en abril o maig com este any.