L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de maig del 2016

Millor usar els passos de vianants


L'Ajuntament millora la seguretat davant de Mercadona amb la col·locació d'una tanca que impedira que els veïns travessen a l'establiment per una zona inadequada i amb evident perill per a la seua integritat física, donat el gran transit que suporta la carretera.

L'objectiu és que els veïns travessen la carretera per als passos de vianants. En aquest cas concret hi ha dos amb el seu corresponent semàfor a pocs metres, un davant l'edifici de la notaria, i un altre davant l'aparcament del mateix Mercadona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no habria sido mas economico y practico un paso de cebra.las personas cruzan igual, da igual un metro mas o menos.

Anònim ha dit...

No sera mas económico i sensato cruzar por los pasos d peatones q hay a escasos metros(2 por cierto). O llenamos toda la avenida de pasos d zebra?

Anònim ha dit...

Crec el mateix que el primer comentari.

Anònim ha dit...

Massa passos de zebra i massa parking de carrega a la vorera,encobert com a parking de clients. Per qué és la única zona de descàrrega al poble on la policia no sanciona mai? Tant poder té Mercadona?